top of page

Aquí teniu representades cada una de les seccions videogràfiques en les quals basem el nostre treball. Quatre seccions de vídeo amb un concepte semblant però diferent contingut. Tots els nostres treballs estan centrats en les vivències familiars, en la criança, en l'evolució familiar i en les experiències que surten de tot plegat. La nostra premisa principal té molt a veure amb la memòria i amb els records de familia.Amb els nostres vídeos volem que la velocitat del pas del temps dels nostres nadons o nens es quedi per sempre.

"LA CAPSETA DELS RECORDS"

"La capseta dels records" és una petita càpsula visual. Volem deixar constància d'un moment donat de la família en una petita sessió videogràfica d'aproximadament 3 hores. Captem testimonis dels pares i passem una bona estona amb diferents activitats amb l'objectiu de crear diferents accions per al vídeo.

"12 MESOS" SEGUIMENT ANUAL

"12 mesos" és un seguiment anual. És una de les nostres perles. Aquest reportatge es converteix en una verdadera experiència per a l'ànima, per als nostres ulls i per al record. Fem un recorregut des de la panxeta de la mare fins als primers passos del petit.

En el vídeo recollim testimonis, diferents situacions familiars, i fins i tot oferim la possibilitat de tancar amb una bona festa del primer aniversari del protagonista.

"L'ARBRE DE LA VIDA"

"L'arbre de la vida" és una secció dedicada a la memòria familiar.

Volem deixar constància del dia a dia dels petits, i de tots els vincles familiars més propers a ells.

L'arbre de la vida vol obrir les branques als avis i àvies i a les seves paraules.

bottom of page