top of page

2 GERMANS 12 MESOS (REPORTATGE FAMILIAR)

En aquest vídeo podem veure un micro documental de 17 minuts basat en el seguiment de tot un any de la meva família on els protagonistes principals són els xicotets Marc i Júlia.

Un record filmat en febrer de 2010 i que ara, després de 8 anys, torno a reeditar-lo perquè formi part d'una de les seccions videogràfiques del nou projecte de Lacuina Visual (famílies)

Aquest vídeo és una memòria què per a mi té un valor incalculable emocionalment, sentimentalment, un vídeo que després de 8 anys "ahí es nada", m'aporta valors indescriptibles.

En ell podreu veure el tractament que volem donar als nostres treballs. Farem un passeig visual i emocional pel primer any de vida d'en Marc i de la Júlia, un dia sencer amb la família, la inestimable ajuda dels avis en tot moment i els seus missatges per la posteritat.

Estic molt orgullós de poder explicar-ho, de poder ser una eina útil pel record de la meva família, espero que Lacuina Visual  amb la meva companya Mireia i un servidor ho puguem ser per a moltes famílies.

bottom of page