top of page

TAKEAWAY

FOTOGRAFIA A DOMICILI

PERQUÈ HO FEM

Més enllà de la passió pel nostre ofici, hi tenim que sobreviure. jejeje.

Dit això  a modo de intro, aquest projecte personal - social, entre altres inquietuds, te molt a veure  amb la situació actual, en la qual les restriccions sanitaries no ens permeten moure'ns tot el que volem, per fer o portar a terme certa normalitat a les nostres vides.

 

Els professionals, sota un certificat de responsabilitat per treball al menys si podem mourens per poder subsistir en un sistema complicat per fer-ho, per viure.

Per tant, tot i ser conscient que fer-se un reportatge no és una cosa de primer ordre, fer un reportatge familiar a casa de cadascú en un moment en el que no pots fer tot el que vols, en un moment en el que quasi per per força major estem més pròxims als nostres, documentar aquestes vivències amb la fotografia d'un professional que ho facilita,  no deixa de ser algo molt interessant i entranyable per moltes families. 

 

Simplemet i amb les mesures oportunes, ofereixo la possibilitat de poder ser jo el qui es pugui moure a les vostres cases o entorns més propers, "sentir-me una mica part de vosaltres" per dues horetes i treure una bona dmemória visual que perdure en el temps.   

 

En les nostres sessions a casa el que fem és tractar de fotografiar amb un estil fotogràfic documental accions i moments quotideans que considereu 

 

En les nostres sessions a casa el que fem és tractar de fotografiar amb un estil documental accions i moments quotidians que considereu importants o bonics per vosaltres.

 

Busquem petites accions que manifesten la vostra vida en família, accions que us defineixen com família que puguin donar personalitat al vostre document fotogràfic.

 

Si ho considereu oportú i si teniu espai a casa també podem convertir casa vostra en un petit set d'estudi.

 

Farem fotografies individuals a cada membre de la família amb retrats molt personals.

 

També podeu invitar si ho veieu adient, a membres de la vostra família, avis, tiets, etc...

Finalment acabarem en una foto de grup buscant la personalitat col·lectiva familiar.

QUE OFERIM

bottom of page